Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordtse jongeren getest op talent en persoonlijkheid in mobiel lab

Dordtse jongeren getest op talent en persoonlijkheid in mobiel lab

Aanhoudende jeugdwerkloosheid; #wordenwiejebent leert jongeren en werkgevers anders naar elkaar kijken:

Op 8 oktober bezoekt het #wordenwiejebent lab de Spuiboulevard 298 in Dordrecht. U treft hier jongeren uit de omgeving en kunt ervaren op welke bijzondere manieren zij worden uitgedaagd hun eigen competenties en mogelijkheden te ontdekken.
U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn en zelf diverse tests te ondergaan in het lab.

Het lab zal om 12:15 uur worden geopend door wethouder Bert van de Burgt van Dordrecht samen met Randstad Regio Directeur Alex Groeneveld en olympisch snowboard kampioen Nicolien Sauerbreij namens Randstad Participatie.

Bekijk hier vast een filmpje voor een kijkje in het #wordenwiejebent lab!

Bijgaand vindt u het volledige persbericht voor meer informatie.

Locatie: Spuiboulevard 298, Dordrecht (direct voor het Werkplein Drechtsteden)
Tijd: 12:00 tot 18:00 uur

Wanneer?
8 oktober 2015 van 12.00 tot 18.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Spuiboulevard 298
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.