Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Smoothie Workshops bij Daantje

Smoothie Workshops bij Daantje

Op woensdagochtend 7 oktober en donderdagavond 8 oktober komt voedingscoach Monique Koppelaar Smoothie-Workshops verzorgen bij Daantje Food & Drinks in de Nieuwstraat 25.

Ze worden steeds populairder in Nederland: smoothies. Een mengelmoes van fruit, groenten en nog veel meer, die als heerlijk tussendoortje, ontbijt of lunch gedronken wordt. Steeds meer mensen kiezen ervoor een blender in huis te nemen, door het grote gemak waarmee er een lekkere smoothie kan worden gemaakt. Wanneer u voor een gezonde smoothie gaat, zijn er honderden combinaties mogelijk. Maar waar moet u opletten ? Monique Koppelaar geeft u de kennis mee van het gebruik van diverse fruit en groente soorten en hoe u uw smoothie ook plantaardig kan houden door het gebruik van vervangende melkproducten als soya en amandel melk.

Monique vindt het fascinerend hoe ons eten ons welzijn beïnvloedt. Zij houdt erg van koken en is van mening dat gezond én lekker absoluut samen gaan. Na een opleiding tot voedingsadviseur is zij haar eigen praktijk gestart.  Enthousiast deelt zij haar kennis over voeding en begeleidt mensen naar een betere leefstijl,  gezond gewicht en optimaal voedingspatroon.

In het monumentale pand aan de Nieuwstraat 25, waar voorheen het restaurant De Dulle Griet gevestigd was, is tegenwoordig het volledig plantaardige restaurant “Daantje” gevestigd. Je kunt er komen genieten van snelle, eenvoudige, maar voornamelijk biologische en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig, omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees en vis. Ze wil mensen graag laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker is. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten.

De workshop op de woensdagochtend 7 oktober  is van 09:30 tot 11:00 en op de donderdagavond 8 oktober van 19:30 tot 21:00. De kosten zijn 22,50 euro inclusief smoothies proeven en veel recepten. Aanmelden kan via de mail

Woensdag 7 oktober en Donderdag 8 oktober
Plaats: Daantje – Food & Drinks
Adres: Nieuwstraat 25 te Dordrecht
www.daantjefoodanddrinks.nl
www.mkfoodcoaching.nl
 

Wanneer?
Van 7 oktober 2015 00.00 uur tot 8 oktober 2015 00.00 uur
Organisator
Daantje – Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.