Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerken doe je bij de DKIB- netwerkborrel

Netwerken doe je bij de DKIB- netwerkborrel

8 oktober a.s. vindt van 16.00- 19.00 uur de DKIB- netwerkborrel plaats bij Restaurant Chez Heeren Jansen. Hét netwerkevenement voor bedrijven gevestigd in Dordt- West, Dordrecht en de Drechtsteden! De DKIB- borrel heeft als doel om de samenwerking tussen lokale en  regionale bedrijven te stimuleren. Ook deze editie wordt er een grote diversiteit aan bedrijven verwacht die zich hebben aangemeld voor de netwerkborrel. Organisator By Lipman is verheugd dat de grote opkomst voor de DKIB- netwerkborrels aanhoudt en dat ondernemers de kansen in lokaal samenwerken blijven inzien. Entreekaarten kunnen nog besteld worden via de website www.dkib.nl en kosten €40,- ex btw per stuk, inclusief drank en diner.

Wanneer?
8 oktober 2015 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
DKIB
Locatie:
Restaurant Chez Heeren Jansen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.