Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mbo dag tijdens de onderwijsweek

Mbo dag tijdens de onderwijsweek

Mbo dag tijdens de onderwijsweek
Op vrijdag 9 oktober is Iedereen – jong en oud – welkom bij de leerwerkbedrijven van het Da Vinci College op het leerpark om te zien hoe informeel en praktijkgericht het mbo onderwijs vandaag de dag is.
Alle activiteiten vinden plaats tussen 9.00 en 15.00 uur zijn gratis toegankelijk

Een kijkje in de keuken
Onze ‘food’ opleidingen zijn een goed voorbeeld van ons moderne onderwijs. Studenten zijn betrokken bij verschillende evenementen in de regio, zoals afgelopen weekend nog in de smaakstraat tijdens Dordt Pakt Uit.
Heb je zin in een nieuwe look?  heeft je computer een servicebeurt nodig of wil je weten hoe het werkt bij een videoproductiebedrijf, dat en nog veel meer laten wij op 9 oktober graag zien.
Kijk voor het volledige programma op www.dordtleert.nl
 

Wanneer?
9 oktober 2015 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
DaVinci College
Locatie:
DaVinci College
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.