Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatershow Stamppot

Theatershow Stamppot

De Donuts – Theatershow “Stamppot” Een muzikale mash-up.

De Donuts zijn terug in het theater en hoe! Op zaterdag 10 oktober 2015 zijn zij opnieuw te zien in de kleine zaal van Schouwburg Kunstmin in Dordrecht met hun nieuwe show Stamppot.

Creatief omgaan met muziek, dat is de passie van het negenkoppige muzikale ensemble. Met een vleugje rock & roll, een snufje ballad, een lepeltje Hollandse hits en de nodige dosis humor koken De Donuts een heerlijke muzikale pot.

Mixen en Mashen
Neem een kijkje in de keuken van De Donuts en beleef hoe met verschillende muziekstijlen, verrassende arrangementen en bijzondere mash-ups muziek een andere dimensie krijgt. STAMPPOT toont muziek in al zijn facetten. De show staat garant voor een avond muzikaal genieten, waarin de liefde voor muziek centraal staat.

Schouwburg Kunstmin
STAMPPOT is in de maand oktober te bezien en vooral te beluisteren op vier locaties in het land. In het premièreweekend is STAMPPOT te zien in Schouwburg Kunstmin. “Een super zaal waar we vorig jaar met heel veel plezier onze eerste stappen in het theater hebben mogen zetten”, aldus Arjan van der Dussen van De Donuts. De kaartjes voor de show in Kunstmin zijn te koop via de website www.kunstmin.nl

Kaartverkoop
Kaartjes voor een van de andere shows zijn nu verkrijgbaar via de website: www.dedonuts.nl

 10 oktober 2015    | Dordrecht, Schouwburg Kunstmin

Wanneer?
10 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstmin
Locatie:
Kunstmin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.