Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijkomende problemen bij longziekten belicht in Longpunt

De eerstkomende bijeenkomst van het Longpunt Dordrecht e.o. op maandag 12 oktober gaat over bijkomende aandoeningen waar chronische longpatiënten mee kampen, zoals hartfalen en hoge bloeddruk.

Het Longpunt staat open voor iedereen in de regio met longziekten en hun partner of mantelzorger. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden in de Grand Salon van Verpleeghuis Crabbehoff, Groen van Prinstererweg 38 in Dordrecht. De toegang is gratis. Spreker ditmaal is longarts Ömer Balak van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Aanmelden voor het bijwonen kan via e-mail longpuntdordrecht@longfonds.nl maar hoeft niet. Vriendelijk verzoek om tijdens de bijeenkomst geen parfum/aftershave te dragen, omdat dit voor sommige longpatiënten heel belastend is.

Wanneer?
12 oktober 2015 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Longpunt Dordrecht
Locatie:
Verpleeghuis Crabbehof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.