Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Technische Vogeldag bij Weizigt

Technische Vogeldag bij Weizigt

Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers & Algemene Nederlandse Bond van Vogelhouders organiseren op zaterdag 17 oktober een Technische Vogeldag bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Leden van de vogelvereniging De Volière kunnen die dag hun vogels laten testen door keurmeesters van beide Nederlandse bonden. Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. Ook zullen er vogelfilms vertoond worden en kunnen bezoekers informatie inzien over vogels en deelnemen aan een vogelquiz. Voor de kleine vogelliefhebbers liggen er kleurplaten en wordt er gratis limonade uitgedeeld.

Klik hier voor meer informatie.

Wanneer?
17 oktober 2015 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.