Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dijkversterkingsproject Eiland van Dordrecht opengesteld

Dijkversterkingsproject Eiland van Dordrecht opengesteld

Dijkversterkingsproject Eiland van Dordrecht opengesteld

5 oktober 2015
Waterschap Hollandse Delta stelt op zaterdag 17 oktober 2015 twee dijkversterkingsprojecten open voor publiek: de dijkversterking aan de westkant van de Hoeksche Waard langs het Spui en de dijkversterkingen rondom het Eiland van Dordrecht. U bent van harte welkom.

Deze open dag maakt onderdeel uit van de Week van ons Water (12 t/m 18 oktober 2015). De Week van Ons Water is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, waterbedrijven en watermusea om met een gezamenlijk programma van publieksactiviteiten mensen bewuster te maken van water.

Dijkversterking Eiland van Dordrecht

We werken bijvoorbeeld aan de veiligheid op het eiland van Dordrecht. Hier wordt ruim 11 kilometer dijk versterkt. Aan de westkant bij de industrieterreinen langs de Kil en aan de oostkant bij de Kop van ’t Land. Op zaterdag 17 oktober beleef je hier de Week van Ons Water door deel te nemen aan een van de rondleidingen per bus. Het project is opengesteld tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U bent van harte welkom bij op het projectkantoor van De Combinatie Van Oord-GMB (achter de Makro, Toermalijnring 2000, Dordrecht). Tijdens deze bustour wordt u rondgeleid over het project. Onderweg worden de werkzaamheden toegelicht. Vertrektijden zijn 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. De bus vertrekt vanaf het projectkantoor. Voor deelname aan de bustour dient u zich voor 14 oktober 2015 aan te melden door een e-mail te sturen naar: dijkversterkingen@wshd.nl

Wanneer?
17 oktober 2015 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Waterschap
Locatie:
eiland van dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.