Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Earl Christy en Sonja Gruys

Il flauto dolce, Italiaanse blokfluitmuziek in 18e eeuws Londen.Sonja Gruys (blokfluit) en Earl Christy (theorbe) spelen onbekende werken uit de 18e eeuw. Het programma is toegespitst op sonates van Italiaanse componisten, die op een bepaalde manier een link met Londen hadden. De sonates die gespeeld worden, zijn allemaal werken voor “the flute and a thorough bass” oftewel blokfluit en basso continuo. De stijl van deze Italiaanse sonates omvat rijke harmonieën, zangerige melodielijnen die uitnodigen tot barokke versieringen en omspelingen, contrapuntisch samenspel tussen bas en bovenstem en virtuoze snelle delen.Deze muziek gespeeld op de combinatie van blokfluit en theorbe heeft een verfijnd, intiem karakter.

Wanneer?
17 oktober 2015 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Sonja Gruys
0643978114
sonjagruys@gmail.com
Locatie:
Trinitatiskapel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.