Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Disney-kunstenaars bij Movie Magic Store

Disney-kunstenaars bij Movie Magic Store

Nieuwe limited edition beelden uit Frozen 18 oktober onthuld op Disney-event. Disney-beeldhouwer Peter Mook en Disney-schilder Rozanne Robb zijn zondag 18 oktober te gast bij de Movie Magic Store in Dordrecht. De Disney-artiesten onthullen die middag tijdens een speciaal event twee nieuwe beelden gebaseerd op de populaire film Frozen, die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt.
 
Van het beeld ‘A Moment in Time’ van de zusjes Elsa en Anna zijn er wereldwijd slechts 350 gemaakt. Rozanne Robb zal een van de beelden ter plekke afschilderen. Het is het nieuwste beeld van Peter Mook in een serie beelden van Disney-figuren zoals Sneeuwwitje en Pinokkio. Peter zal gedurende het event een demonstratie geven in het creëren van een Disneyfiguur.
 
Van het beeld van de sneeuwpop Olaf uit Frozen zijn er wereldwijd 500 gemaakt. Dit beeld mag alleen tijdens het event verkocht worden en wordt de 18e persoonlijk voor Peter Mook gesigneerd.
 
De Movie Magic Store is gevestigd bij videotheek Videoland en houdt twee keer per jaar een Disney-event voor de vele fans en verzamelaars die uit heel Nederland naar Dordrecht komen. De winkel heeft daarnaast een webshop waar 24 uur per dag uit de hele wereld bestellingen binnen komen.
 
Voor de kinderen zijn die zondag Elsa en Anna zelf aanwezig om mee op de foto te gaan.
 
Het Disney-event bij de Movie Magic Store aan de Grote Markt 1 in Dordrecht duurt zondag 18 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.
 
 

Wanneer?
18 oktober 2015 van 11.00 tot 17.00 uur
Organisator
Movie Magic Store
Locatie:
Grote Markt 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.