Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumparade II bij Galerie Blom

Van 3 september tot en met 24 oktober exposeren Jacques Bage, Chantal Chapelle, Pascal Courcelles, Roland Devolder, Stef Jurriën, Arnold Niessen, Pascal Radar, Anne Vignal, Jaap Hillenius, Mart Kempers, Fon Klement, Greetje Petri, Hans Petri en Harro Wassing schilderijen, aquarellen en bronzen beelden bij Galerie Blom, Joh. de Wittstraat 43, 3311 KH Dordrecht ( 1 min. lopen vanaf Station Dordrecht Centr.).

Klik hier voor meer info.
 

Wanneer?
Van 3 september 2015 00.00 uur tot 24 oktober 2015 00.00 uur
Organisator
Galerie Blom
078 – 631 31 30
Locatie:
Johan de Wittstraat 43
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.