Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Macbeth

Macbeth

Hij is jong, deze Macbeth. En hunkert naar leven. Net terug van de oorlog, weet hij wat het is om te doden. Hij heeft de macht van het bloed leren kennen en in zijn hoofd spookt het. Stemmen fluisteren dat hij niet terug kan naar de jongen van vroeger. Die is er niet meer. Macbeth is het tweede deel van de Shakespeareserie van de Toneelmakerij. Na de succesvolle Storm met Rieks Swarte, gaat regisseur Liesbeth Coltof nu de samenwerking aan met dansmakers Emio Greco en Pieter C. Scholten.

Wanneer?
29 oktober 2015 van 20.30 tot 21.45 uur
Organisator
De Toneelmakerij
020-5226070
stagepubliciteit@toneelmakerij.nl
Locatie:
Kunstmin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.