Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Toneelstuk “Upstairs downstairs”

Toneelstuk “Upstairs downstairs”

Veel vrouwen hebben een haat-liefdeverhouding met hun hulp in de huishouding. Gezellig samen koffie drinken, maar niet als werkgever 'baas'
de leiding in hun eigen huis durven te nemen. Stof genoeg voor een theatervoorstelling.

In ’Upstairs Downstairs’ wordt de verhouding op scherp gezet. Sheila Lever en Marijke Schipper spelen een herkenbare en grappige voorstelling en vergelijken de huidige arbeidsrelatie met die van de negentiende eeuw, waarin rangen en standen verdeeld waren: "De meid droeg een uniform en moest apart eten en drinken".

De voorstelling zal op vrijdag 30 oktober om 10.30 uur worden gespeeld op de zolder van het Dordts Patriciërshuis onder de authentieke droogstokken.

Het vraagt weinig verbeeldingskracht om hier een kapitaalkrachtig gezin voor te stellen, dat een werkster laat komen voor de huishoudelijke
klusjes.

Als u deze voorstelling wilt bijwonen kunt u zich per mail aanmelden via info@plantsoentheater.nl. De kosten bedragen € 29,95 per persoon. Vooraf krijgt u een kopje koffie of thee met een bijpassende lekkernij aangeboden.

Na afloop van de voorstelling kunt u het museum bezoeken en/of aanschuiven bij een high tea, verzorgd door Hightealicious. Het bezoek aan het museum is bij de prijs inbegrepen maar de high tea niet. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u zich aanmelden via info@hightealicious.nl.
 

Wanneer?
30 oktober 2015 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Patriciërshuis
078 843 87 46
info@dordtspatriciershuis.nl
Locatie:
Wolwevershaven 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.