Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Amado

Amado

Amado is in 2012 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie in zang. De afgelopen jaren heeft hij in vier verschillende bands gezeten en met deze bands intensief rondgetoerd door Nederland en België.

Sinds vorig jaar is Amado als singer/songwriter verder gegaan, dit resulteerde in een eigen geschreven en gecomponeerd album geheten: “Falling From The Sky”. Zijn grote inspiratiebronnen zijn Kurt Vile, Jack Savoretti, Kings of Leon en Rival Sons.

Met zijn soloprogramma, “Falling From The Sky, bestaande uit een set van 30 minuten, heeft hij al vele optredens gegeven in en rondom Amsterdam en stond hij deze zomer op diverse festivals in Nederland.

Album "Falling from the Sky"
Amado's album bevat 10 nummers, die invloeden van rockbands zoals Nirvana, Oasis en Incubus combineren met zachte popmuziek zoals die van Elliott Smith en Nick Drake.

Amado heeft een dromerige stem die je meevoert naar een andere wereld. Zo is Sold my Soul gebaseerd op het levensverhaal van een drugsverslaafde en gaat Country over het conservatieve Polen, waar zijn vriendin vandaan komt. Daarnaast is Amado een idealist: Where is the Love schreef hij voor de dieren wiens positie zeer kwetsbaar is.

Het nummer Your Love is een favoriet en werd eerder uitgebracht als single. Het album is onder andere te beluisteren via Spotify, iTunes, Beats, Deezer en Amazon.
 

Wanneer?
30 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.