Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

'Walkshop' met John van der Sluis

'Walkshop' met John van der Sluis

31 oktober a.s. organiseert John van der Sluis met Lopend Stilstaan een ‘Lopende Boeklezing – Onderweg naar de schat’ in Nationaal Park De Biesbosch (Dordrecht). Daar kan je op ervaringsgerichte wijze kennis maken met John, met Lopend Stilstaan … en met jezelf. Deelname is op donativo basis. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.lopendstilstaan.nl/walkshop.html

John van der Sluis (1966) is gewoon zichzelf, ontdekkingsreiziger en ook Mindfulness-, NLP- en wandel-trainer. Vanuit Lopend Stilstaan neemt hij mens en organisatie mee op ontdekkingsreis voor persoonlijke- en professionele ontdekking. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar Stichting De Gele Pijl. Daarin begeleidt John kansRIJKE jongeren onderweg naar Santiago de Compostela. Op weg naar zichzelf.
 

Wanneer?
31 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
John van der Sluis
Locatie:
Biesbosch
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.