Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Werelds! Jo Sarah (+ Video)

Werelds! Jo Sarah (+ Video)

Op zaterdag 7 november neemt Jo Sarah je in Jazzpodium DJS mee op een muzikale reis door de wereld, vol etnische oerklanken, pulserende percussiebeats en niet-uit-je-hoofd-te-krijgen melodieën.

Met haar geweldige band zet deze zangeres een zeer authentieke en eigen sound neer.                   Catchy, wereldse, soulvolle jazzmuziek van een zangeres die in landen als Bangladesh, Indonesië en Bhutan heeft gewoond. Haar roots liggen nog breder: van India, Ghana, Suriname naar Indiaanse stammen uit de Amazone. Jo Sarah vertaalt deze herinneringen en haar rijke afkomst naar muziek. Het resultaat?  Muziek vol jazzinvloeden, filosofische teksten, sprankelende harmonieën en opzwepende ritmes.

Op haar in 2015 uitgebrachte cd Citizen of the World is een bijzondere fusie van etnische klanken, bijzondere stemgeluiden en organische percussiegrooves te horen. Van dansbare Afrikaans/Braziliaanse ritmes met pakkende popmelodieën tot intieme Surinaamse ballades. Volgens de CJP Likkebaardend Lekkerluisterlijst: “De perfecte soundtrack om op te globetrotten in je kamer!”.

Afgelopen zomer was Jo Sarah te zien op verschillende festivals, zoals De Parade, North Sea Round Town, Vondelpark Openluchttheater en Uitmarkt.

Line-up: Jo Sarah: zang, Jesse Buitenhuis: gitaar, Roel van den Nieuwenhoff: toetsen, Roman Sielert: percussie, Jeroen van der Ley: basgitaar, Tuur Moens: drums.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand een feestelijke liveband die 'wereldmuziek' speelt, variërend van Balkanbeat tot Latin en Afrikaans tot Reggae.

Datum: zaterdag 7 november 2015
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 20.30 uur/ Aanvang: 21.00uur.
Entree: 8,- / DJS-leden en jongeren tot 25: € 4,-

 

Wanneer?
7 november 2015 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.