Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Humanistisch Verbond afdeling Drechtsteden organiseert het Praethuys

Humanistisch Verbond afdeling Drechtsteden organiseert het Praethuys

Humanistisch Verbond afdeling Drechtsteden organiseert woensdag 11 november 2015 het Praethuys met als Gastspreker Humanitas afdeling Drechtsteden. Waar gaan we het over hebben; o.a. over de werkzaamheden van Humanitas, de Thuis-administratie voor mensen die daar moeite mee hebben; de Jeugdzorg in Dordrecht en omgeving.

Een ieder is van harte welkom.
Gratis entréé.
Aanmelden niet nodig.
Lokatie; KunstGalerij EUROP ART. Grotekerksbuurt 8. Dordrecht. (Vlakbij het Stadhuis).
Tijd : 20:00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
Uw gastheer is William D.(Bill) Hermsen..

Wanneer?
11 november 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Humanistisch Verbond
Locatie:
KunstGalerij Europ Art
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.