Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cirque Stiletto 3

Cirque Stiletto 3

Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen: Het Geheim van haar 5 C’S. Een verrassende nieuwe editie van Cirque Stiletto dient zich aan met Karin Bloemen, een veelzijdige ster, bij wie het woord diva op het lijf geschreven is. Karin is de énige vedette in ons land die de hoge “C” weet te combineren met Circus, Cabaret, Chansons en Comedy en daarmee totaal theater creëert met haar 5C’s!“ Al mijn hele leven heb ik een passie voor het circus! Voor de puurheid en de echtheid. Bij het circus krijgt fake geen kans. Ik heb veel respect voor circus artiesten die hun hele leven wijden aan die 7 of 8 minuten in de piste!” aldus Karin. In Cirque Stiletto 3 wordt Karin Bloemen tot haar grote vreugde omringd door de Wëreldbänd, zes muzikale fenomenen die gezamenlijk maar liefst meer dan vijftig instrumenten bespelen.

Al in de voorgaande Cirque Stiletto oogstten zij een en al lof. Een komische, muzikale fratsengroep van wereldformaat. Superenergiek. Nog niet eerder vertoond. Spektakelproductie op hoog niveau, aldus de pers.Opmerkelijke gast in dit circus spektakel is de Italiaanse drag queen Lady LaLa McCallan. Deze spraakmakende ster weet zowel een extravagante operadiva als een charismatische jongeman in één persoon te verenigen. Met haar spectaculaire act gooide Lady LaLa McCallan hoge ogen in Italia’s Got Talent en sindsdien trekt zij overal ter wereld volle zalen.

Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma die garant staan voor spanning, schoonheid en sensatie! Hierbij is uiteraard ook een ludieke rol voor de “kunsten” van Karin en de Wëreldbänd weggelegd.Zwiert Karin aan de trapeze? Springt zij meters hoog op de trampoline? Gaat zij als een bloeddorstige rivale de boksring in met Lady LaLa McCallan of is zij de vrouw met de drie borsten in dit rariteiten kabinet?

Komt dat zien, komt dat zien en laat u, hooggeëerd publiek meevoeren in deze wonderbaarlijke wereld van Cirque Stiletto 3 waarin alles mogelijk is.

Wanneer?
Van 12 november 2015 20.15 uur tot 13 november 2015 22.45 uur
Organisator
Stardust Theatre
Locatie:
Kunstmin - Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.