Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tobe gaat vreemd met Sigrid en Nina

Tobe gaat vreemd met Sigrid en Nina

Sigrid Dielhoff:
Ik ben Sigrid Dielhoff en ik ben 15 jaar! Ik zit in een band op de Popschool en heb al een 5 jaar zangles bij ToBe. Ik treed graag op en hou ervan om mensen te entertainen. Ik heb al 3 keer opgetreden in de Vreemde Eend, ook treed ik vaak op met school. Ik zit in het 4e leerjaar van de Theater Havo/ Vwo in Rotterdam en hou heel erg veel van muziek! Ik hou heel erg veel van zingen en gitaar spelen, ook speel ik een beetje piano. Ik zing voornamelijk covers, maar schrijf ook wel eens zelf. Een lievelings muziekstijl heb ik niet, ik houd van veel verschillende stijlen. Over het algemeen zing ik popnummers of country.
Nina Lorenz:
Mijn naam is Nina Lorenz en ik ben 15 jaar oud. Zingen doe ik al zolang als ik het me kan herinneren en ik speel daar ook piano bij. Pianoles heb ik gehad vanaf mijn 6e tot mijn 12e  en heb ook 2 examens gedaan. Zangles heb ik vroeger gehad bij een kinderkoor,nu heb ik geen zanglessen meer, maar ik zit wel in havo 4 op een theaterschool waar ik het erg naar mijn zin heb. Als ik zing, zing ik vaak covers, maar ik vind het wel altijd superleuk om liedjes te veranderen en het zo te maken dat het heel eigen klinkt. Eigen liedjes heb ik nog niet, maar ik hoop dat die snel komen!
 

Wanneer?
13 november 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.