Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duurzame Huizen Route

Duurzame Huizen Route

Veel mensen willen hun huis graag energiezuinig(er) maken. Maar waar begin je? Uitleg van andere huiseigenaren kan daarbij helpen. Daarom doet Dordrecht dit jaar mee aan de Duurzame Huizen Route. Op 7 en 14 november delen huiseigenaren door heel Nederland hun ervaringen met het verduurzamen van hun woning. De gemeente Dordrecht moedigt inwoners aan hun duurzame woning open te stellen en zo andere Dordtenaren te inspireren aan de slag te gaan.

Klik hier voor meer informatie.

Wanneer?
Van 7 november 2015 00.00 uur tot 14 november 2015 00.00 uur
Organisator
Dordrecht
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.