Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oriëntatiecursus christelijk geloof

Oriëntatiecursus christelijk geloof

In Dordrecht gaat binnenkort weer een Alpha-cursus van start. Tijdens tien interactieve, gezellige bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al uw vragen en praat met andere deelnemers door over inspirerende onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’
De cursus is gratis en wordt gegeven op 10 dinsdagavonden. Op 17 november bent u van harte welkom op de informatieavond, die net als de andere avonden start om 18.30 uur met een warme maaltijd. De avonden worden gehouden in de Evangelische Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2 in Dordrecht. De avonden eindigen om ca. 22.00 uur.
Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven? Dat kan via www.jozua.nl/alpha.
In Nederland volgden ruim 220.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden in de regio op www.alpha-cursus.nl.
 

Wanneer?
17 november 2015 van 18.30 tot 22.00 uur
Organisator
Jozua Dordrecht
Locatie:
Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.