Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tobe gaat vreemd met Pretty Good Girl

Tobe gaat vreemd met Pretty Good Girl

Pretty Good Girl is een eigenwijs duo dat bestaat uit singer/songwriter Jeanine van der Stouw (Strijen) en drummer Hugo Snel (Willemstad). De twee kennen elkaar van een aantal eerdere projecten en zijn stevig geworteld in de klei aan beide kanten van het Hollands Diep.           
                         
Ze brengen een repertoire van zelfgeschreven liedjes en goedgekozen covers. In de songs reizen ze terug naar hun eigen roots, maar kijken ook vooruit naar nieuw te ontdekken gebieden.
Dit alles met twee stemmen ,een gitaar, drumkit, een hand vol harmonica’s en een mandoline.                                                                                     Pretty Good Girl, een mix van pop, folk, alt.country  en altijd een vleugje……polder
 

Wanneer?
20 november 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.