Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Het veilingwezen en de Dordtse verzamelaars

Lezing: Het veilingwezen en de Dordtse verzamelaars

Dhr. Pieter C. Jorissen, eigenaar en veilingmeester van veilinghuis Mak te Dordrecht, zal deze avond ingaan op de geschiedenis van het veilingwezen in combinatie met de Dordtse kunstverzamelaars. De heren Van Gijn, Dupper en Van Bilderbeek zullen zeker de revue passeren. Entree: Gratis.

Wanneer?
24 november 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vereniging Oud-Dordrecht
webmaster@oud-dordrecht.nl
Locatie:
Trinitatiskapel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.