Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aftrap Mijlpaal 2016

Aftrap Mijlpaal 2016

Woensdagavond vindt de aftrap plaats in Bibelot voor de Dordtse Mijlpaal van 2016: Beeldenstroom – Woordenstorm. Tijdens de avond zal dieper worden ingegaan waarom de stad dit thema op pakt en waarom we hier samen iets van gaan maken. De spelregels worden uitgelegd en het stedelijk platform (welke de project aanvragen zal behandelen) stelt zich voor.

In het jaar van de Beeldenstorm roept het platform alle kunstenaars,  creatieven, organisaties en instellingen in de stad op om met leuke, inspirerende en innovatieve ideeën te komen die een relatie hebben met woordcultuur en/of beeldcultuur. Denk hierbij aan spoken word, hiphop, foto, film, video, projectie, 3-D, graffiti, urban artists, schilders, beeldkunstenaars, sing-a-songwriters, rappers, dichters, schrijvers, debatorganisaties, podiumkunsten, stand-up en alle verbinding ertussen.

Initiatieven ook uit de andere Drechtsteden en Rotterdam zijn ook welkom, onder de voorwaarde van samenwerken met Dordtse initiatiefnemers en plaats vinden in de binnenstad van Dordrecht.

Kom langs en ontmoet op deze zelf partners te ontmoeten of bied jezelf aan te bieden om met anderen aan de slag te gaan.

Aftrap Mijlpaal 2016
Woensdagavond 25 november
Aanvang: 19:30u
Locatie: Powerstage van Bibelot

Wanneer?
25 november 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Beeldenstroom – Woordenstorm
Locatie:
Powerstage van Bibelot
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.