Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ernest van der Kwast vertelt

Ernest van der Kwast vertelt

In november deelt de Bibliotheek AanZet cadeautjes uit. Dan viert zij namelijk Nederland Leest, en kunnen bibliotheekleden voor het tiende jaar op rij een gratis boekje ophalen. Dit jaar is dat Nederland Leest de mooiste korte verhalen, een prachtige verhalenselectie, samengesteld door A.L. Snijders.

Daarnaast organiseert de Bibliotheek lezingen van topauteurs. Zo verwelkomt zij op donderdag 26 november de humoristische Ernest van der Kwast voor een lezing in Stadsbibliotheek Dordrecht. Tickets zijn nu te koop, zie voor meer informatie www.debibliotheekaanzet.nl. Ernest van der Kwast Ernest van der Kwast schreef over zijn moeder met een deegroller, ‘gratis is goed’ en de kunst van het ijsmaken.

Hij is een bevlogen, veelzijdige schrijver die bekend is om zijn absurde familieverhalen met veel humor. Zijn debuut Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen werd al goed ontvangen, maar met Mama Tandoori werd Ernest een echte publiekslieveling. Ook schreef hij onder het pseudoniem Yusef El Halal mee aan Man zoekt vrouw om hem gelukkig te maken. In januari dit jaar verscheen zijn roman De IJsmakers, in alle opzichten een heerlijk boek.

Ernest is een groot verteller met oog voor detail. Zijn boeken laten je niet alleen hard lachen, maar kunnen je ook diep raken. Hij geeft op donderdag 26 november, 20.00 uur een lezing in Stadsbibliotheek Dordrecht. Dit wordt een avond vol humor, met een serieuze ondertoon. Tickets à € 5,- voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek en op www.debibliotheekaanzet.nl.

Wanneer?
26 november 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Stadsbibliotheek Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.