Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Session: Do Your Thing

Session: Do Your Thing

Tijdens deze editie van de succesvolle Jazzlab Sessions op zaterdag 28 november in Jazzpodium DJS staan de musici zelf centraal. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, eigen composities en eigen bewerkingen van bestaande jazzcomposities.

Tijdens de JazzLab sessie komen er vele musici samen om muziek te maken. Heel vaak gebruiken ze een thema voor de avond als uitgangspunt om te improviseren. Er worden stukken uit het Real Book gepakt of het thema is een bekende artiest of periode in de muziekgeschiedenis die uitgelicht wordt. Dit keer hebben de musici echter als opdracht gekregen met hun eigen muziek te komen of bewerkingen van andermans werk. Een nieuwe uitdaging voor deze avond, maar zal zeker een succes gaan worden.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering.

In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

Datum: zaterdag 28 november 2015
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 20.30 uur / Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 4,-

Wanneer?
28 november 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.