Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Drumschool organiseert benefiet optreden voor vluchtelingen

Op zondag 29 november organiseert Drumschool Jens het concert Support the Refugees. Met zijn leerlingen en professionele muzikanten geeft Jens een spetterend optreden bij poppodium Bibelot in het Energiehuis. Met de opbrengst koopt Jens kleine percussie-instrumenten om deze uit te delen onder de Syrische vluchtelingen en muziek met hen te maken.“Momenteel blijken er voldoende middelen te zijn om in de eerste levensbehoeften van de vluchtelingen te voorzien. Daarom is het nu tijd dat deze mensen creatief ondersteund worden”, zegt JensDe percussie-instrumenten voor de vluchtelingen schaft Drumschool Jens aan bij Gijs van de Kerkhof van Rotterdam Drum Department, die een deel van de instrumenten zal sponsoren. Momenteel wordt er in samenwerking met gemeente Dordrecht een goede locatie gezocht om de vluchtelingen muzikaal een hart onder de riem te steken.

Wanneer?
29 november 2015 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Drumschool Jens
Locatie:
Poppodium Bibelot in het Energiehuis in Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.