Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontdek je stem

Stemcoach Brigitte van Bourgonje start op 30 september met de groepslessen Ontdek je stem en zing je vrij in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 20 te Dordrecht. Volwassenen die altijd al eens iets met hun stem hebben willen doen en/of graag willen leren zingen, zijn van harte welkom. In de les staan het spelen en ervaren van de eigen stem, klank en beweging op de voorgrond. Gebruik wordt gemaakt van ontspanningsoefeningen, stem-

Wanneer?
Van 30 september 2015 11.15 uur tot 9 december 2015 12.15 uur
Organisator
Brigitte van Bourgonje
info@asmaraklank.nl
Locatie:
Trinitatiskapel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.