Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DMHC Dordrecht ook hockeymogelijkheden op dinsdagochtend

DMHC Dordrecht ook hockeymogelijkheden op dinsdagochtend

Het sportseizoen is weer van start gegaan, ook bij Hockeyclub DMHC aan de Schenkeldijk. Naast de reguliere competitie bestaat er binnen de DMHC ook de mogelijkheid recreatief te spelen. Iedere dinsdagochtend is er van 09.00 tot 10.00 uur trimhockey voor dames, waarbij er aan de conditie wordt gewerkt, de hockeytechnieken worden getraind en er aan het eind een onderling partijtje is.

Om 10.30 uur betreden de “fithockeyers” voor een uur het veld. Fithockey is bedoeld voor senioren (m/v) vanaf 50 jaar en vereist geen hockeyervaring. Het spel wordt gespeeld met een zachte bal en knots, waardoor de sport veilig is. Ieder speelt op zijn of haar eigen niveau. Vooral buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar staan bij fithockey centraal.

Zowel de trimhockeydames als de fithockeyers kunnen nog nieuwe spelers gebruiken.  In vergelijking met fithockeyteams bij andere verenigingen laten de mannen het bij DMHC een beetje afweten. Dus mannen kom gerust eens vrijblijvend kijken op dinsdag om 10.30 uur aan de Schenkeldijk.

Zowel bij fithockey als bij trimhockey kan drie keer gratis meegetraind worden. 

Wanneer?
Van 15 september 2015 09.00 uur tot 22 december 2015 00.00 uur
Organisator
DMHC
dinsdagtrimhockey@dmhc.nl
Locatie:
DMHC
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.