Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingsochtenden voor Vrijwilligers

Ontmoetingsochtenden voor Vrijwilligers

Ontmoetingsochtenden voor Vrijwilligers

Drechtsteden – Om vrijwilligers uit allerlei organisaties de gelegenheid te geven elkaar informeel te ontmoeten, organiseert het Vrijwilligershuis Drechtsteden voor hen vier ontmoetingsochtenden in het pand op de Spuiweg 93 in Dordrecht.

Gezellig én nuttig
Nilufer Cankaya, werkzaam bij MEE Drechtsteden én in het team van de Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis, geeft allerlei trainingen, ook voor vrijwilligers. Naar aanleiding van de signalen van haar cursisten, heeft zij het plan geopperd om een ontmoetingsplek voor vrijwilligers te maken. Cankaya: “Vrijwilligers willen af en toe samen een kopje koffie drinken. Even bijpraten over het werk of informatie uitwisselen met andere vrijwilligers”. Volgens Cankaya zijn deze ochtenden ook geschikt voor mensen die met de gedachte spelen om vrijwilliger te worden. Zij kunnen de sfeer komen opsnuiven en van andere vrijwilligers horen waarom zij hun werk zo leuk vinden.
De ochtenden worden altijd begeleid door een medewerker van het Vrijwilligershuis. Bij hem of haar kunnen de bezoekers hun vragen, signalen en wensen kwijt. Cankaya: “Als er veel vragen over hetzelfde onderwerp zijn, dan kunnen we daar een volgende keer een half uurtje centraal over praten of een deskundige uitnodigen. Voorlopig is het een beetje aftasten en experimenteren. Kijken wat de vrijwilligers leuk vinden tijdens hún ontmoetingsochtend.”

Wanneer
De eerste vier bijeenkomsten zijn gepland op elke laatste vrijdagochtend van de maand:
30 oktober; 27 november; 29 januari; 26 februari. De ochtenden starten om 09.30 uur en zijn om 11.30 uur afgelopen. Zij vinden plaats bij het Vrijwilligershuis Drechtsteden, Spuiweg 93 in Dordrecht. Voor meer informatie kan men terecht op de website of bellen

N.B. deze inloopdag is niet in December.
 

Wanneer?
Van 30 oktober 2015 09.30 uur tot 26 februari 2016 11.30 uur
Organisator
Vrijwilligershuis Drechtsteden
Locatie:
Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.