maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht (Thuiseditie)

10 oktober 2020
Van zaterdag 10 oktober 2020 tot en met zaterdag 10 oktober 2020
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

De wandeltocht door de Nieuwe Dordtse Biesbosch wordt een Thuiseditie
De wandeltocht in Dordrecht van tien oktober kan in de huidige vorm niet doorgaan, door de nieuwe, landelijke maatregels. De verscherpte regels van de overheid en de veiligheidsregio vragen deze moeilijk beslissing van ons als organisatie. We vinden het ontzettend jammer. Gelukkig hebben we wel een alternatief plan: de Thuiseditie. 

Met de Thuiseditie maken we ons alsnog sterk voor vrouwen in nood! Op deze manier wandelen we tegelijkertijd, ook al zijn we niet op dezelfde locatie. Lees alles over deze nieuwe vorm van de tocht op de website.


Op zaterdag 10 oktober is er de tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen 2020. Wandel mee! Er is een tocht van 12 en 23 km. Met deze sponsortocht halen de deelnemers geld op voor kwetsbare vrouwen die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Inschrijven kan op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Inschrijfgeld: € 20,-  Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille)


Hoe werkt de Thuiseditie

 1. Kies je rondje | Kies een mooie wandelroute in de buurt van je eigen huis. Op de website van Wandelnet kun je een leuke wandeling van 12 of 23 km uitstippelen.
   
 2.  Leg je outfit klaar | De dresscode is ROZE
   
 3. Wandel met je team | Zit je in een team? Je kunt samen lopen, als je je houdt aan de maximale groepsgrootte van 4 personen. Denk aan de anderhalve meter afstand! 
   
 4. Verbind je met andere teams| Bekijk en volg de teams en wandelaars met de app van Strava. Op deze app hebben we een club aangemaakt. Lees hier hoe strava werkt. Meld je aan bij de Strava-club. Dan zie je hoeveel teams meedoen en waar ze zijn. Zo zijn we toch met elkaar verbonden!
   
 5. Sta klaar om 10.00 uur | Op zaterdag 10 oktober gaan we live via facebook en geven we om 10.00 uur het startschot! Overal in Nederland zullen dan groepjes vrouwen in het roze onderweg gaan voor vrouwen in nood!
   
 6. Luister naar het getuigenis van Renate | Geniet van je wandeling en luister onderweg (of vooraf) de podcast van Renate, één van de vrouwen voor wie je loopt. De podcast bestaat uit drie delen. Download Renate's verhaal.
   
 7. Deel je ervaringen | Stuur foto's en vlogs van je tocht naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl Deze delen we op facebook en insta en we maken er een mooie aftermovie van. Zo kunnen we met elkaar meeleven.
   
 8. Bekijk de aftermovie | Dinsdag 13 oktober krijg je een leuke terugblik van ons om na te genieten!
   
 9. Ontvang een leuke verrassing | Houd je brievenbus in de gaten voor een leuke verrassing als bedankje voor je inzet! 
   
 10. Wandelen door de Nieuwe Dordtse Biesbosch | Na zaterdag sturen we de route die we eigenlijk hadden ingepland. Zo kun je later, op eigen gelegenheid, genieten van dit mooie natuurgebied!

Foto: Vrouwen lopen voor vrouwen

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vrouwen lopen voor Vrouwen

Vanaf thuis / de route die je zelf bepaald

vrouwenlopenvoorvrouwen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!