Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Infoavond Plastische chirurgie na fors gewichtsverlies'
07okt

Infoavond Plastische chirurgie na fors gewichtsverlies

Woensdag 7 oktober 2020, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Bent u heel veel kilo's kwijtgeraakt (bijvoorbeeld na een bariatische operatie) en overweegt u een operatie om overtollige huid te laten verwijderen?

Kom dan naar de informatieavond 'Plastische chirurgie na bariatrie' op woensdag 7 oktober 2020 van 19.30 tot 20.30 uur in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, zaal 5.

Tijdens deze informatieavond vertelt Suzan Visser- Loefs, verpleegkundig specialist plastische chirurgie, over postbariatische chirurgie. Dit zijn operaties om overtollige huid te verwijderen nu bijvoorbeeld een maagbandje of een gastric bypass.

U krijgt informatie over behandelmogelijkheden, indicaties (wanneer is een operatie wel en wanneer niet mogelijk?) en wanneer het moment geschikt is voor een operatie. Verder wordt ingegaan op te verwachten resultaten, risico's van de operatie en vergoedingen door de zorgverzekeraar.

De informatieavond is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden. Aanmelden kan eenvoudig door uw naam en e-mailadres in te vullen op het formulier op de website

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Organisator: Albert Schweitzer Ziekenhuis
Website:http://www.asz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!