maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Infoavond Plastische chirurgie na fors gewichtsverlies

07 oktober 2020
Van woensdag 07 oktober 2020 tot en met woensdag 07 oktober 2020
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Bent u heel veel kilo's kwijtgeraakt (bijvoorbeeld na een bariatische operatie) en overweegt u een operatie om overtollige huid te laten verwijderen?

Kom dan naar de informatieavond 'Plastische chirurgie na bariatrie' op woensdag 7 oktober 2020 van 19.30 tot 20.30 uur in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, zaal 5.

Tijdens deze informatieavond vertelt Suzan Visser- Loefs, verpleegkundig specialist plastische chirurgie, over postbariatische chirurgie. Dit zijn operaties om overtollige huid te verwijderen nu bijvoorbeeld een maagbandje of een gastric bypass.

U krijgt informatie over behandelmogelijkheden, indicaties (wanneer is een operatie wel en wanneer niet mogelijk?) en wanneer het moment geschikt is voor een operatie. Verder wordt ingegaan op te verwachten resultaten, risico's van de operatie en vergoedingen door de zorgverzekeraar.

De informatieavond is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden. Aanmelden kan eenvoudig door uw naam en e-mailadres in te vullen op het formulier op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25

www.asz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!