zaterdag 16 januari 2021

Alles over Dordrecht

Zomerconcerten Dordrecht - De Viola Sisters

14 augustus 2020
Van 17:00 uur tot en met 17:45 uur

Canons and Concepts
De Viola Sisters (de zussen Sunniva en Ursula Skaug) spelen graag canons. Hun levens lijken immers op een soort grote canon: Sunniva treedt bijna precies in de voetsporen van haar oudere zus Ursula. Toch kunnen de verwante zielen niet alleen maar canons spelen, en daar komen de “concepten” om de hoek kijken.

Kaarten zijn te reserveren via de website. vol=vol


Zonnige klanken in de Trinitatiskapel
Deze zomer zal kamermuziek met een gouden gloed klinken in de middeleeuwse kapel van de Heilige Drie-eenheid in de Vriesestraat te Dordrecht. De grauwsluier van Corona wordt afgeworpen en in de intieme kapel zal voor een klein maar select publiek prachtige muziek door musici van velerlei pluimage ten gehore worden gebracht.

De Trinitatiskapel (met gastheer Jan Lokhorst) stelt de Laatgotische Zaalkerk ter beschikking voor musici om concerten te geven. Maximaal 30 personen kunnen naar deze concerten komen luisteren.

De middagconcerten worden verzorgd door muziekstudenten en goede amateurs en de avondconcerten door professionele musici. Bij veel belangstelling kunnen concerten herhaald worden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Karin Dolman

Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

mail@zomerconcertendordrecht.nl zomerconcertendordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!