maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Zomerconcerten Dordrecht - Terzet

Zomerconcerten Dordrecht - Terzet

25 juli 2020
Van zaterdag 25 juli 2020 tot en met zaterdag 25 juli 2020
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Terzet is een muziekstuk voor drie muzikanten. De zussen Ovcharova, beiden violist, spelen samen met Emlyn Stam. Voor de hand was geweest wanneer ze het beroemde Terzet van Dvorak hadden gespeeld, maar ze komen met twee grote virtuoze stukken naar Dordrecht. En wel van de Belgische componist Ysaÿe en de Hongaarse Kodály!

Voor het concert wordt een bijdrage van 10,- euro per bezoeker gevraagd, maar meer mag natuurlijk ook!

Kaarten zijn te reserveren via de website. vol=vol


Zonnige klanken in de Trinitatiskapel
Deze zomer zal kamermuziek met een gouden gloed klinken in de middeleeuwse kapel van de Heilige Drie-eenheid in de Vriesestraat te Dordrecht. De grauwsluier van Corona wordt afgeworpen en in de intieme kapel zal voor een klein maar select publiek prachtige muziek door musici van velerlei pluimage ten gehore worden gebracht.

De Trinitatiskapel (met gastheer Jan Lokhorst) stelt de Laatgotische Zaalkerk ter beschikking voor musici om concerten te geven. Maximaal 30 personen kunnen naar deze concerten komen luisteren.

De middagconcerten worden verzorgd door muziekstudenten en goede amateurs en de avondconcerten door professionele musici. Bij veel belangstelling kunnen concerten herhaald worden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Karin Dolman

Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

mail@zomerconcertendordrecht.nl zomerconcertendordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!