zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

De zomerDOOR: Nova Novella

De zomerDOOR: Nova Novella

10 juli 2020
Van vrijdag 10 juli 2020 tot en met vrijdag 10 juli 2020
Van 20:30 uur tot en met 23:00 uur

Begin mei brachten wij, van Nova Novella, met trots ons eerste album uit op Spotify, iTunes, Deezer, enz. We namen het vorig jaar oktober op in de JBSound studio van Jurgen Brouwer. Geweldig werk dat hij heeft gedaan. Sindsdien is de wereld veranderd en vertraagd voor bands. De titel van ons album is heel toepasselijk: Stuck in Limbo. Het prachtige artwork is gemaakt door Lotte Werkema. Dus geniet van ons album. Deze avond gaan wij het live voor jullie spelen.

Aanvang sessie 1: 20:30 | Reserveren verplicht via eventbrite
Aanvang sessie 2: 21.45 | Reserveren verplicht via eventbrite

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows.

 Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!