zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Vera Baldé - Live in de Popcentrale

Vera Baldé - Live in de Popcentrale

04 juli 2020
Van zaterdag 04 juli 2020 tot en met zaterdag 04 juli 2020
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Het concertprogramma van de Popcentrale start weer op. Na het openen van de oefenruimtes op 8 juni, start de Popcentrale als één van de eerste podia nu ook het concertprogramma weer op. Om aan de richtlijnen te voldoen worden er per concert twee tot drie tijdvakken van 30 tot 40 minuten gespeeld, waarbij maximaal 16 personen per tijdvak aanwezig kunnen zijn. De bezoekers kunnen hierdoor op veilige afstand zittend het concert beleven.

Vandaag treedt Vera Baldé op. Vera Baldé is een Dordtse singer-songwriter én vrijwilliger in de Popcentrale. Met haar warme stem en catchy indiepop neemt ze haar publiek mee in een hoofd vol gedachten. Eerder speelde ze o.a. in DOOR, Bibelot Poppodium en op het Voorstraat Noord Festival.

Vera doet als tweede een show in de Popcentrale in Coronatijd. Je kunt kiezen tussen twee tijdvakken:
21:00 – 21:30 | Set 1
22:00 – 22:30 | Set 2


LET OP: Er zijn 8 zitjes van 2 geplaatst, dus het wordt aangeraden om in duo’s te komen. Mocht je in je eentje een show bezoeken, dan wordt je naast een andere bezoeker geplaatst. Indien hier bezwaar tegen is kan samen worden gezocht naar een oplossing.

Kaartjes zijn € 5,00 (excl. servicekosten) en alleen online te koop via www.popcentrale.nl/programma. De kaarten gaan op 12 juni  om 10:00 uur in de verkoop.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Popcentrale

Noordendijk 148

088-8885350

info@popcentrale.nl www.popcentrale.nl
Deel dit bericht met je vrienden!