zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

 Premiere film ‘Indivisible'

Premiere film ‘Indivisible'

03 juli 2020
Van vrijdag 03 juli 2020 tot en met vrijdag 03 juli 2020
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op vrijdag 3 juli om 20.00 uur draait er opnieuw een première in The Movies. Deze keer draait de film ‘Indivisible’ van distribiteur New Faith Network, die de première ook zal inleiden. Op woensdag 8 juli om 20.00 uur zal de film nogmaals worden vertoond.

Met een sterk, geloofsgetrouw huwelijk zijn de Turners klaar om hun roeping te volgen: God, hun familie en het land dienen. Vers van het seminarie en de opleidingstraining in het leger komt Chaplain Turner samen met zijn gezin aan in Fort Stewart. Nog voordat de Turners zich in hun nieuw huis kunnen installeren, wordt Darren ingezet in Irak. Heather blijft alleen zorgen voor hun drie jonge kinderen en helpt ook de families van de andere ingezette soldaten. Ondanks de wens om verbonden te blijven met hun geliefden, eist de harde realiteit van de oorlog dagelijks een tol.

De film komt nieuw uit in Nederland (New Faith Network). In Dordrecht vieren we het premièrefeest op uitnodiging van de stichting Missie Dordt en boekhandel Present in samenwerking met The Movies. De ticketprijs van € 11,00 is inclusief een drankje na afloop.

Meer informatie en tickets: www.themoviesdordrecht.nl/films/indivisible

Info

Organisator:

Adres:

Website:

The Movies, Missie Dordt en boekhandel Present

Nieuwstraat 60-62

www.themoviesdordrecht.nl/films/indivisible
Deel dit bericht met je vrienden!