Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Phil Good meets in concert Asterius'
28mrt

Phil Good meets in concert Asterius

Zaterdag 28 maart 2020, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Een muzikale ontmoeting van het Dordtse orkest Phil Good en orkest Asterius uit Oisterwijk, waarbij bezoekers kunnen genieten van een wervelende avond met veel bekende muziekstukken.

Koninklijke Harmonie Asterius is een van de oudste verenigingen van Oisterwijk en bestaat al bijna 172 jaar.
Asterius is een club met veel jeugdleden en een ambitieus en ook nog jong harmonieorkest, onder leiding van dirigent Jack Otten. Serieus muziek maken is belangrijk voor Asterianen, maar gezelligheid en vriendschap zijn dat ook. Door veel variatie te houden in het repertoire probeert het harmonieorkest een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Daarnaast is het voor de muzikanten een uitdaging om muziekstukken te spelen die buiten hun comfortzone liggen.

Phil Good, onderdeel van de vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, is een orkest dat uit ca. 60 (meer en minder ervaren) muzikanten bestaat, die een gezonde combinatie van gezelligheid en muziek maken nastreven. Het orkest streeft naar musiceren op het hoogst haalbare niveau.

Entree €10,00
Entree vrienden €7,00 (inclusief consumptie)
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of te bestellen via: gasten@dpho.nl

Phil Good vierde in 2019 het 10-jarig jubileum en is in 11 jaar uitgegroeid tot een begrip in de Drechtsteden en ver daarbuiten. Sinds 19 februari 2019 is Jos den Boer de dirigent. Het repertoire varieert van dixieland tot pop, van musical tot licht klassiek, van mars tot filmmuziek.

Contactinformatie:
Locatie: BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7
Organisator: Phil Good
Email:gasten@dpho.nl
Website:http://www.dpho.nl


Deel dit bericht met je vrienden!