zaterdag 24 oktober 2020

Alles over Dordrecht

House of NRG

28 februari 2020
Van 20:30 uur tot en met 01:00 uur

Op vrijdag 28 februari vindt het dance event House of NRG plaats in de Popcentrale van het Energiehuis. Naast optredens van DJ’s zoals John Deviate, Sandroz, Spurious en Jerry Anthony zal het hoofdoptreden van House of NRG worden verzorgd door de elektronische live band NRG.

Bij NRG komen geluid, techniek en beeld samen in een unieke live show die ter plekke wordt gecreëerd. De muziekstijl is een cross-over tussen (deep)house, club, trance, techhouse en invloeden van garage, hiphop, 90s en techno. Bas Kunnen (componist/producer) zegt hierover: “NRG is precies het tegenovergestelde van de voorgeprogrammeerde dance shows. Wij maken ter plekke de dance show, in nauwe interactie met het publiek!”.

NRG is een Nederlandse elektronische live band bestaande uit Bas Kunnen en Sander de Graaf (video-, laser- en lichtartist). Bas Kunnen produceert al meer dan 25 jaar elektronische pop- en dancemuziek. Zijn muziek is gedraaid door wereldberoemde artiesten zoals DJ Tiësto, Marco V. en Fedde le Grand. Daarnaast is zijn muziek te horen geweest op radio- en muziekstations zoals BBC Radio1, Radio538, 3FM en MTV. Sander de Graaf voorziet sinds vele jaren grote muziekproducties van beeld- en lichttechniek waar onder Sensation en Tomorrowland. Sander is een lichtartiest die haarfijn beeld en muziek doet samenkomen.

De entree is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!