zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

Baby Drive-in in Bibliotheek Dordrecht Stadspolders

26 februari 2020
Van 10:30 uur tot en met 11:30 uur

Het thema vandaag is Voorlezen voor je baby
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot. 

Voorlezen
Ontdek hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van jouw kleintje. Deze morgen krijg je uitleg over verschillende boekjes die je al met je baby kunt lezen. De nieuwe editie Baby Drive-in is op woensdag 26 februari van 10.30-11.30 uur in Bibliotheek Dordrecht Stadspolders.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.


Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in: Voorlezen voor je baby
Wanneer: woensdag 26 februari, 10.30 tot 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Dordrecht Stadspolders
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Stadspolders

Dudokplein 211

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!