vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open dag Da Vinci College

Open dag Da Vinci College

31 januari 2020
Van 15:00 uur tot en met 20:30 uur

| Op vrijdag 31 januari opent het Da Vinci College haar deuren voor iedereen die zich oriënteert op een mbo-vervolgstudie. De open dag start om 15.00 uur en eindigt om 20.30 uur. Diverse locaties van het Da Vinci College zijn geopend.

Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Of je oriënteren op welke mbo-opleiding bij jou past? Weten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn? Hoe je werken en studeren combineert? Kom dan kennismaken. Je krijgt een warm welkom van onze docenten, studenten en loopbaanadviseurs.

Leren door te doen, via projecten die er toe doen
Studeren bij het Da Vinci College gaat om leren door te doen. Door te werken aan projecten die er toe doen. De meest bekende vorm van leren door te doen is stagelopen. Dit is dan ook een groot onderdeel van je studie. Maar er is nog meer. Zo werk je vanaf het eerste jaar aan projecten van werkgevers in de regio, maak je praktijkopdrachten en volg je praktijklessen.

Wat past bij jou?
Als je een studie kiest die echt bij jou past, ontdek je wat je allemaal in je hebt. We leren je graag kennen en gaan met je in gesprek over jouw ambities en talenten. Tijdens de open dag staan onze loopbaanadviseurs voor je klaar; zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste opleiding.

Leer Da Vinci kennen door te doen
Tijdens de open dag leer je de locaties en docenten van Da Vinci kennen en kun je meteen meedoen. Zo ervaar je hoe het is om hier te studeren.

• Ervaar hoe zorg & technologie hand in hand gaan – Marrone Leerpark
Oefen met een pop die reageert als een mens of zet een belevingsbril op en bekijk de wereld door de ogen van iemand met autisme of dementie. Op de eerste verdieping van Marrone maak je kennis met onze zorgrobot.
• Innovatie in techniek - Duurzaamheidsfabriek Leerpark
Maak je eigen smart-lamp, ontdek onze robots, laat de drones vliegen of ga aan de slag met virtueel lassen.
• Restaurant LEO - Leerpark
Ons nieuwe Restaurant LEO is ook tijdens de open dag geopend. Ontdek hier de horeca-opleidingen, geniet van versgebakken wafels, cocktails & hapjes en hoe de 3D foodprinter onderdeel uitmaakt van de lessen.
• IT & Media Academie – Gebouw Azzurro Leerpark
In de wereld van ICT en vormgeving kun je zelf gaan programmeren, aan de slag met een Virtual Reality experience, met een 3D-pen werken of fotograferen in de fotostudio.
• Polijst je tanden of maak handcrème – Karel Lotsyweg, Gezondheidspark
Laat je tanden polijsten bij de tandartsassistente, neem een kijkje in een ambulance en leer reanimeren. Je bloeddruk wordt gemeten bij de doktersassistenten en je kunt hand- of lippencrème maken bij de apothekersassistenten-opleiding. Zo maak je het hele proces in een apotheek mee van recept tot medicijn.
• Sportopleidingen – Optisport Sportboulevard
Volgend studiejaar worden de Da Vinci sportopleidingen aangeboden in het samenwerkingscollege CIOS Zuidwest-Nederland. Hoor alles over de verschillende sportopleidingen op de locatie Optisport op de Sportboulevard in Dordrecht.

Meer informatie over de open dag, en de geopende locaties, vind je op www.davinci.nl/opendag.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Da Vinci College

Diverse locaties, zie de website

www.davinci.nl
Deel dit bericht met je vrienden!