vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Het KLEIN Toneel speelt theaterstuk Bromance 15+

Het KLEIN Toneel speelt theaterstuk Bromance 15+

31 januari 2020
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Het KLEIN Toneel speelt eind januari de nieuwe voorstelling ‘Bromance’ in De Oude School. ‘Bromance’, dat in 2016 de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie won, is een toneelvoorstelling voor iedereen vanaf 15 jaar.

Het verhaal
Typische middelbare-schooljongens zijn het. Bo en Tim, vrienden voor het leven, scheppen tegen elkaar op en dagen elkaar uit. Tim is wat verlegener dan Bo, maar doet het eigenlijk veel beter bij de meiden dan zijn meer extraverte vriend. Dan stapt Jonas, een zelfverzekerde jongen uit Amsterdam, het overzichtelijke leventje van de dorpsjongens binnen. Omdat hij verder ‘alleen maar Facebookvrienden uit Amsterdam’ heeft, sluit hij vriendschap met het tweetal. Als ze met z'n drieën op vakantie gaan naar Polen ontstaat er iets tussen Jonas en Tim. Tot grote verwarring van zijn beste vriend…

‘Bromance’, geregisseerd door Erwin van Heusden, is te zien op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 januari om 20.00 uur in De Oude School. Kaarten à € 9,- (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl

Foto: Het KLEIN Toneel - de nieuwe voorstelling Bromance

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Het KLEIN Toneel

De Oude School aan Dubbelsteynlaan West 74 in Dubbeldam

www.hetkleintoneel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!