zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Baby Drive-in - Draagdoeken

Baby Drive-in - Draagdoeken

29 januari 2020
Van 10:30 uur tot en met 11:30 uur

Baby Drive-in in Bibliotheek Stadspolders
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot. 

Draag je kleintje in een doek
De draagdoek is steeds vaker en op steeds meer manieren te zien in het straatbeeld. Het is een hele manier om je kindje te vervoeren. Maar wist je dat het nog veel meer voordelen heeft?

Op woensdag 29 januari schuift Laura van der Geer aan bij de Baby Drive-in in Bibliotheek Stadspolders. Laura is draagdoek-consulente bij Wrapped Around. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt ze alles over draagdoeken. Hoe je jouw kindje het beste kunt vervoeren, welke doeken er zijn en welke geschikt zijn. Zien we jou en je kleintje in Bibliotheek Stadspolders?


Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in: draag je kleintje in een doek
Wanneer: Woensdag 29 januari, van 10.30 tot 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Stadspolders
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Stadspolders

Dudokplein 211

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!