zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Informatieavond Zon op Pullen

Informatieavond Zon op Pullen

28 januari 2020
Van 19:45 uur tot en met 21:30 uur

Aannemer Pullen B.V. aan de Wieldrechtseweg 32, stelt zijn dak beschikbaar voor ZonOpAndermans dak in Dordrecht.
Graag nodigen wij u uit voor de eerste informatiebijeenkomst. Hierin presenteren we de opzet van het project en hoe we het project met en voor inwoners uit Dordrecht gaan ontwikkelen. Uiteraard vertellen we ook hoe u kunt deelnemen en wat uw voordeel daarbij is.

Datum: Dinsdag 28 januari 2020
Tijd: Aanvang 19:45 - 21.30 uur (inloop met koffie en thee vanaf 19:30 uur)
Locatie: De Buitenwacht
Aanmelden: Voor de organisatie is het prettig om te weten of u komt. Aanmelden a.u.b. bij arnoud@drechtsestromen.net.


Achtergrondinformatie
In 2014 is Drechtse Stromen gestart met het programma ‘Zon op andermans dak’. Hierbij kunnen inwoners zelf zonnestroom opwekken met panelen die op een groot dak in de buurt liggen. Handig als je geen eigen dak hebt, je eigen dak niet geschikt is of als je te weinig ruimte hebt voor zonnepanelen op je eigen dak. Inmiddels zijn er 7 collectieve zonnestroominstallaties gerealiseerd op grote daken in de Drechtsteden met in totaal 2.294 zonnepanelen die met elkaar circa 600.000 kWh groene stroom per jaar opwekken. De installaties zijn gemeenschappelijk eigendom van circa 300 bewoners in de Drechtsteden. Zij zijn verenigd in de coöperatie Drechtse Energie. Door gebruik te maken van een stimuleringsregeling van de centrale overheid is dit voor de leden ook financieel aantrekkelijk.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Drechtse Stromen

De Buitenwacht, Bosboom Toussaintstraat 67

arnoud@drechtsestromen.net www.drechtsestromen.net
Deel dit bericht met je vrienden!