Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schouderklachten, Wat kan ik eraan doen?'
27jan

Schouderklachten, Wat kan ik eraan doen?

Maandag 27 januari 2020, van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Schouderklachten komen vaak voor en kunnen bestaan uit pijn, beperking van de bewegelijkheid of instabiliteit. Niet alle schouderklachten kunnen met een operatie worden behandeld, maar het kan zinvol zijn om dit nader te laten onderzoeken. Daarom organiseert het Orthopedisch Centrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis een informatieavond over diagnosestelling en behandelmogelijkheden bij schouderklachten.

Programma
Er bestaan goede operatieve behandelingen voor o.a.: uit de kom schieten, sommige scheuren in de pezen van de schouder en voor verschillende vormen van slijtage van de schouder. In andere gevallen is juist behandeling zonder operatie het beste advies.

De behandeling van schouderproblemen is één van de speerpunten van de maatschap Orthopedie van het Albert Schweitzerziekenhuis. Tijdens deze speciale informatieavond komen drie orthopedisch chirurgen die zich in schouderproblemen gespecialiseerd hebben aan het woord: dr. E.W. Mandl, dr. W.J.C.M. Marijnissen en dr. O.A.J. van der Meijden.
Daarnaast zal ook één van de fysiotherapeuten van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, dhr. A. van der Graaf, uitleg geven over aandoeningen die goed door de fysiotherapeut behandeld kunnen worden.

Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd wat de meest voorkomende oorzaken van schouderklachten zijn. De orthopeden leggen uit hoe de diagnose wordt gesteld en wat de behandelmogelijkheden zijn. Na de pauze is er gelegenheid vragen te stellen.
Aanmelden en meer informatie

De informatieavond vindt plaats in het Auditorium van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk. De zaal gaat open om 18.30 uur, het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk. Dit kan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Orthopedie, telefoon (078) 652 32 70.

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Organisator: Albert Schweitzer Ziekenhuis
Website:http://www.asz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!