vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jazzlab Session in Muziekpodium DJS

Jazzlab Session in Muziekpodium DJS

25 januari 2020
Van 22:00 uur tot en met 00:00 uur

JAZZLAB - THAT'S SEVENTIES SOUL
Op zaterdag 25 januari februari staat tijdens de Jazzlab Session in Muziekpodium DJS de beste en lekkerste soulmuziek uit de jaren 70 centraal. Gelegenheidsbands met bekende en onbekende musici uit de regio spelen op hun eigen manier songs van artiesten als Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang en tijdgenoten.

In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van de soul pakken. Vertrekpunt zijn de hoogtijdagen van de soul in de jaren 70, met hier en daar een vleugje disco en jaren 80. Afgestemd op de muzikaliteit van de songs en op de persoonlijke kwaliteiten van de bandleden worden verschillende sets samengesteld waarin muziek en muzikanten optimaal tot hun recht komen. Resultaat is bij elke Jazzlab Session weer een feestje in de zaal én op het podium, met verrassende samenwerkingen en opzwepende prestaties.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te betreden en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Het belooft weer een gevarieerde avond te worden!

• Datum: zaterdag 25 januari 2020
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 6,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 3,00

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekpodiumpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.muziekpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!