zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Sietze de Vries en Alisa van Dijk in concert

Sietze de Vries en Alisa van Dijk in concert

25 januari 2020
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagmiddag 25 januari 2020 speelt de beroemde organist Sietze de Vries in de concertserie van Alisa van Dijk. Het betreft het openingsconcert van de maandelijkse concertserie in de Trinitatiskapel te Dordrecht. Alisa van Dijk (viool en zang ) speelt enkele solo stukken van J.S. Bach en zingt de koralen tijdens de improvisaties van Sietze.

Sietze hoopt naast het spelen van orgelliteratuur van J.S. Bach en G.F. Händel te improviseren. U zult ervaren hoe fraai het oudste orgel van Dordrecht gebouwd in 1779 door Andries Wolfferts klinkt. U kunt als publiek verzoeknummers opgeven.

De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk. Voor meer info: www.sietzedevries.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Alisa van Dijk

Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

www.alisavandijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!