zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Het verhaal van Marjan Gorissen

Het verhaal van Marjan Gorissen

23 januari 2020
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Onterecht gevangen
Marjan Gorissen werd gearresteerd op verdenking van moord. Een moord die ze niet had gepleegd. Toch kwam ze in de cel terecht. Marjan schreef er het boek De verdwijning van Robin en de dwaling die daarop volgde over. Op donderdag 23 januari vertelt ze haar verhaal in Stadsbibliotheek Dordrecht. Een indrukwekkend verhaal van een bijzondere vrouw. Van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden kan in de bibliotheek of via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

De verdwijning van Robin
Op 24 april 1996 verdween de driejarige Robin Bogers. De vrolijke peuter heeft pannenkoeken gegeten bij overbuurvrouw Trudy en is daarna niet thuisgekomen. Er kwam een grote zoekactie op gang die maanden duurde. Iedereen zocht Robin en heel het land leefde mee. Uiteindelijk blijkt het jongetje te zijn vermoord. Marjan Gorissen, een familielid van overbuurvrouw Trudy, wordt tot haar grote verbijstering gearresteerd als verdachte. Het verhaal wat volgt is even traumatisch als indrukwekkend…

Praktische informatie
Wat:   Marjan Gorissen: onterecht gevangen
Wanneer:  donderdag 23 januari, 19.30 tot 21.00 uur
Waar:   Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang:  gratis, aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!