vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kindergebedsfeest

Kindergebedsfeest

22 januari 2020
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Buitengewoon’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2020 plaats van 19 tot en met 26 januari. Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor eenheid, de wijk en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Malta.

Ook kinderen worden gestimuleerd om in gebed te gaan. Op woensdagmiddag 22 januari 2020 is er voor de tweede keer een kindergebedsfeest. Deze keer in de Kandelaarkerk. Het kindergebedsfeest is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 met hun ouders/verzorgers. Voor kinderen van 0-4 jaar is er crèche.

Op een creatieve en laagdrempelige manier kunnen kinderen tijdens het feest kennis maken met gebed. We beginnen om 14.00 uur en zullen om 16.00 uur afronden. “Kom aan boord en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!”


In Dordrecht zijn er de hele week op diverse locaties interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. De avonden starten om 19.00 uur met ontmoeting en om 19.45 uur met een programma. Iedereen is van harte welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!